Fransk

Kurser i fransk skræddersyet til dine behov

✓ Sprogundervisning til medarbejdere

✓ Sprogkurser på alle niveauer

✓ Både fysiske og online kurser

✓ Dygtige og erfarne undervisere

Fransk kurser til erhverv

Her finder du vores forskellige fransk kurser til virksomheder. Vi samler gerne forskellige komponenter i undervisningen, så du får et unikt kursus, der er skræddersyet til dine behov.

Ring på telefon 70 20 74 24 for at høre mere om mulighederne eller udfyld kontaktformularen herunder og send os en besked.

  • Lær fransk hurtigt og effektivt
  • Niveautest inden opstart
  • Erhvervskurser sammensat til den enkelte
  • Mere end 30 års erfaring i sprogundervisning til virksomheder

Firmakurser – fransk basiskursus

For dig med intet eller meget begrænset kendskab til fransk.

Lær at forstå og udtale franske ord og sætninger, at føre en samtale og de grammatiske hovedregler. Tilegn dig en større baggrundsviden om kulturelle forhold, omgangsformer og høflighed, takt og tone.

Mundtlig træning

Formålet er at deltageren får styrket de mundtlige færdigheder ved at arbejde med udtale og ordforråd. Bliv mere selvsikker og i stand til at tale med større overbevisning og gennemslagskraft. Lær at præsentere et produkt eller en idé, at gennemføre telefonsamtaler, møder, præsentationer mv. Tilegn dig større baggrundsviden om kulturelle forhold i Frankrig undervejs i samtaletræningen.

Referencer

“God og motiverende undervisning. Meget udbytteligt. Dejlig afslappet og humoristisk. Man var i rigtig godt humør og meget energifyldt efter undervisningen. Jeg vil til hver en tid give mine bedste anbefalinger. En skam, at det allerede er overstået. Rigtig god holdstørrelse – 2 pers. 1 kan være for lidt og flere end to for mange.”

ToyotaLogo

“SprogCenteret er dygtige til at matche undervisere med elever og til at tilrettelægge en undervisning, der tager hensyn til en travl hverdag. Vi er yderst tilfredse.”

“Vi har benyttet SprogCenteret til både individuel og gruppeundervisning, og vi har været super tilfredse med samarbejdet. De varmeste anbefalinger herfra!”

“Meget målrettet undervisning med udgangspunkt i vores problemstillinger og konkrete opgaver. Virkelig godt!”

“Sprogcenteret har været rigtig gode til at lytte og forstå vores ønsker for, hvad vores kursister skulle lære. De er meget professionelle og fleksible med tidspunkter.”

Brush-up franskkursus

Kursets formål er at forbedre talefærdighed og sproglig korrekthed. For dig der står i krævende situationer som f.eks. forhandlinger, repræsentationer, konferencer og messer. Lær at rette fejl som måtte skabe misforståelser og forlegenhed, at føre en samtale, at øve “ice-breaker” udtryk for at indlede samtaler og at give udtryk for synspunkter. Få indsigt i kulturelle forskelle.

Kursus for finansfolk

For dig der arbejder indenfor bank-, økonomi- og finansbranchen. Kursets formål er at forbedre din formuleringsevne i forhandlingssituationer, at du fremstår mere professionel og forberedt og at du vil føle dig mere selvsikker ved deltagelse i diskussioner af professionelle dokumenter og data.

Præsentationsteknik

For dig som har brug for at planlægge og gennemføre foredrag og præsentationer i en International verden. Lær hvordan retorik kan bruges til at engagere publikum. Lær teknikker og fifs til hvordan netop din præsentation får gennemslagskræft ved at blive præsenteret på den rigtige måde overfor et internationalt publikum.

Skriftligt franskkursus

For dig der har brug for at formulere dig tydeligt og fejlfrit skriftligt i dit arbejde. Formålet med kurset er at du får styr på fransk grammatik og sætningskonstruktion, og lærer hvordan du formulerer dig klart og tydeligt på skrift. Det er altid vigtigt at være opmærksom på, hvilken målgruppe man skriver til, og at graden af formalitet og fagsprog afhænger heraf. Vi sigter derfor mod at deltageren udvikler et velformuleret og korrekt skriftsprog.

Sekretærkursus på fransk

Arbejdet som sekretær er fyldt med udfordringer og højt tempo. Lær at arbejde med skriftlig formulering og revidering af franske tekster, f.eks. breve, referater, rapporter, tilbud mv. Lær at kommunikere sikkert og effektivt bl.a. ved hjælp af forskellige notatteknikker og lær at uddrage det væsentligste fra møder og samtaler i forhold til opgaven og målgruppen.

Teknisk fransk

For dig som har brug for at lære fagspecifikke udtryk og vendinger samt opbygge et ordforråd, som bringer dig i stand til at kommunikere indenfor specialterminologien i dit arbejde.

Formålet med kurset er, at der opnås sikkerhed i tekniske udtryk indenfor deltagerens arbejdsfelt som f.eks. jernbane-industrien, laboratoriearbejde, retsvæsenet, shippingbranchen, industrielt design, ejendomsmæglerbranchen og frisørfaget.

Telefonkursus

At sælge eller forhandle over telefonen er en kunst i sig selv. Lær at forstå og føre en lettere samtale på fransk gennem telefon. Træning i telefondialoger. Lær de korrekte teknikker til at starte, holde i gang og afslutte en telefonsamtale på den mest givende måde.

Servicefransk

Du lære brancherelaterede ord og vendinger i servicefag. Opnå sproglig selvtillid over for franske kunder og gæster når du står over for dem i forretningen eller på kontoret. For dig der arbejder indenfor restaurationsbranchen, turisme, detailbranchen mv.

Kursus for læger

For dig som skal arbejde som læge i Frankrig. Lær de franske ord for de latinske fagudtryk til brug i samtaler med patienter og tilegn dig større baggrundsviden om kulturelle forhold og normer på arbejdspladsen og privat i Frankrig.

Vil du booke et kursus eller høre mere?

Du er meget velkommen til at kontakte os såfremt du ønsker yderligere oplysninger om Sprogcenteret, vores kurser eller et uforpligtende tilbud.

Vores instruktører er blandt de bedste i Danmark og har mange års erfaring i at undervise. Alle instruktører hos Sprogcenteret er indfødte, dvs. de underviser i deres modersmål, men taler også dansk.

Kontakt os