✓ Sprogundervisning til medarbejdere

✓ Sprogkurser på alle niveauer

✓ Både fysiske og online kurser

✓ Dygtige og erfarne undervisere

Om os

Sprogcenteret sætter en ære i personligt engagement og effektiv indlæring gennem kulturel forståelse. Vi er specialiseret i sprogkurser til virksomheder, hvis medarbejdere skal højne deres sproglige kompetencer.

Vi er en moderne virksomhed, som følger med tiden. Vi ved at et højt sprogligt niveau i dag er en vigtig faktor i alle virksomheder, der satser på professionel kommunikation overfor kunder, leverandører og kolleger på tværs af landegrænserne.

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om vores kurser, står vi klar til at hjælpe. Send os gerne en besked via kontaktformularen her eller bare ring på telefon 70 20 74 24.

Du er i centrum

Hos os er hver enkelt kursist unik. Vi planlægger hvordan der bedst muligt opbygges et grundigt kendskab til det fremmedsprog, der undervises i.

Vores fokus er på den personlige kontakt og fleksibilitet, således at kursisten tilegner sig flest mulige færdigheder på kortest mulig tid – naturligvis uden at det går ud over kvaliteten.

Medarbejdere

Kirsten Døj

Kirsten Døj

Stifter & Administrerende direktør
Fornavn Efternavn

Fornavn Efternavn

Jobtitel
Fornavn Efternavn

Fornavn Efternavn

Jobtitel

Hvorfor vælge Sprogcenteret?

Hos Sprogcenteret har vi nogle af landets bedste instruktører. Du er derfor altid sikret en højtuddannet underviser, hvis høje faglighed og brede branchekendskab gør, at du lærer sproget hurtigt og effektivt.

Vi sparer HR/personaleafdelingen for tid og tager ejerskab på opgaven. Vi lægger stor vægt på et professionelt koordineret kursus samt en personlig og tæt opfølgning. Vores fokus på den tætte kontakt betyder, at I også har jeres helt egen kontaktperson hos os.

Da vores instruktører gerne kommer ud til jer, er det nemt at få tid til at udvikle sprogkompetencerne, selv i en travl hverdag. Hvis I foretrækker at komme ud til os i Søborg, er I naturligvis også velkomne til det.

Se mere om vores sprogkurser:

Referencer

“God og motiverende undervisning. Meget udbytteligt. Dejlig afslappet og humoristisk. Man var i rigtig godt humør og meget energifyldt efter undervisningen. Jeg vil til hver en tid give mine bedste anbefalinger. En skam, at det allerede er overstået. Rigtig god holdstørrelse – 2 pers. 1 kan være for lidt og flere end to for mange.”

ToyotaLogo

“SprogCenteret er dygtige til at matche undervisere med elever og til at tilrettelægge en undervisning, der tager hensyn til en travl hverdag. Vi er yderst tilfredse.”

“Vi har benyttet SprogCenteret til både individuel og gruppeundervisning, og vi har været super tilfredse med samarbejdet. De varmeste anbefalinger herfra!”

“Meget målrettet undervisning med udgangspunkt i vores problemstillinger og konkrete opgaver. Virkelig godt!”

“Sprogcenteret har været rigtig gode til at lytte og forstå vores ønsker for, hvad vores kursister skulle lære. De er meget professionelle og fleksible med tidspunkter.”

Vil du booke et kursus eller høre mere?

Du er meget velkommen til at kontakte os såfremt du ønsker yderligere oplysninger om Sprogcenteret, vores kurser eller et uforpligtende tilbud.

Vores instruktører er blandt de bedste i Danmark og har mange års erfaring i at undervise. Alle instruktører hos Sprogcenteret er indfødte, dvs. de underviser i deres modersmål, men taler også dansk.

Kontakt os