SPROGKURSER

KUN FOR VIRKSOMHEDER

Lær polsk sprog

  • Sprogundervisning til medarbejdere
  • Sprogkurser på alle niveauer
  • Både fysiske og online kurser
  • Dygtige og erfarne undervisere

Polsk kurser til virksomheder

Sprogcenteret tilbyder polsk sprogundervisning til medarbejdere i det private erhvervsliv såvel som det offentlige. Undervisningen tilrettelægger vi på en måde, så den er sammensat ud fra hvad du har brug for at lære. Hvert kursus er derfor unikt for den enkelte.

Har du spørgsmål så send os en besked via kontaktformularen her eller ring direkte til os på telefon 70 20 74 24 .

  • Lær polsk hurtigt og effektivt
  • Niveautest inden opstart
  • Erhvervskurser sammensat til den enkelte
  • Mere end 30 års erfaring i sprogundervisning til virksomheder

Firmakurser – polsk basiskursus

Dette kursus er særligt tilrettelagt for dig med intet eller meget begrænset kendskab til det polske sprog.

Du vil få en grundig indlæring af polske ord og sætninger, hvordan du fører en samtale og de grammatiske hovedregler. Du vil på kurset desuden opnå baggrundsviden om kulturelle forhold i Polen, almindelige omgangsformer og høflighed, takt og tone.

Mundtlig træning i polsk

På dette kursus arbejder vi med at styrke de mundtlige færdigheder ved at sætte fokus på udtale og ordforråd. I løbet af kurset vil du blive mere selvsikker og i stand til at tale med større gennemslagskraft og overbevisning. Du vil blive trænet i at præsentere en ide eller et produkt, at gennemføre møder, præsentationer, telefonsamtaler m.v. Endelig vil du på kurset tilegne dig større baggrundsviden om kulturelle forhold i Polen.

Brush-up polskkursus

Her lærer du at forbedre din talefærdighed og sproglige korrekthed. Dette er et kursus specielt til dig, der igennem arbejde og lignende kan komme i krævende situationer som f.eks. messer, forhandlinger, repræsentationer og konferencer. Du lærer at øve “ice-breaker” udtryk for at indlede samtaler og at give udtryk for synspunkter, at føre en samtale og at rette fejl som måtte skabe misforståelser og forlegenhed. Vi arbejder desuden med yderligere indsigt i de kulturelle forskelle mellem Danmark og Polen.

Sprogkurser for erhverv

Kursus for finansfolk

Arbejder du i bank-, økonomi- og finansbranchen? Formålet med dette kursus er at forbedre din formuleringsevne i forhandlingssituationer, således at du fremstår mere professionel og forberedt. Endvidere arbejder vi henimod, at du skal føle dig mere selvsikker ved deltagelse i samtaler vedrørende professionelle data og dokumenter.

Præsentationsteknik

Skal du planlægge og gennemføre foredrag og præsentationer i en International verden, så er dette kurset for dig. Vi arbejder ikke kun med sproget, men også med hvordan retorik kan bruges til i større grad at engagere publikum. Du vil få teknikker og fifs til at give netop din præsentation gennemslagskræft og samtidig lære at præsentere den på den helt rigtige måde overfor et internationalt publikum.

Skriftligt polskkursus

Skal du formulere dig tydeligt og fejlfrit skriftligt i dit arbejde, så er dette kurset for dig. I løbet af undervisningen får du styr på polsk sætningskonstruktion og grammatik og du får træning i at formulere dig klart og tydeligt på skrift. Det er altid vigtigt at være opmærksom på, hvilken målgruppe man skriver til, og at graden af formalitet og fagsprog afhænger heraf. Hele kurset er derfor tilrettelagt med henblik på at deltagerne skal udvikle et korrekt og velformuleret skriftsprog.

Polsk sekretærkursus

Arbejdet som sekretær er et job, der ofte er præget af udfordringer og højt tempo. Dette kursus er tilrettelagt, så du lærer skriftlig formulering og revidering af polske tekster, f.eks. tilbud, referater, breve og rapporter m.v. På kurset lærer du derudover forskellige notatteknikker, der sætter dig i stand til at kommunikere sikkert og effektivt, og du lærer at uddrage det væsentligste fra møder og samtaler i forhold til målgruppen og opgaven.

Kursus i teknisk polsk

Her arbejder vi med udtryk, vendinger og ordforråd, der er specifikke for netop dit fag, således at du kan kommunikere sikkert indenfor specialterminologien i dit arbejde.

Du vil opnå sikkerhed i tekniske udtryk indenfor dit arbejdsfelt som f.eks. shippingbranchen, ejendomsmæglerbranchen, jernbane-industrien, laboratoriearbejde, retsvæsenet, industrielt design og frisørfaget.

undervisning i sprog for virksomheder

Telefonkursus

At forhandle eller sælge over telefonen kan være en kunst i sig selv. Du får masser af træning i at forstå og føre en lettere samtale på polsk gennem telefon. Vi træner telefondialoger og de korrekte teknikker til at starte, holde i gang og afslutte en telefonsamtale på den mest givende måde.

Servicepolsk

Her arbejder vi med brancherelaterede ord og vendinger for servicefagene. Kurset stiler imod at du skal have sproglig selvtillid, når du står over polske kunder og gæster på kontoret eller i forretningen. Kurset er for dig, der er beskæftiget i restaurationsbranchen, turisme, detailbranchen mv.

Sprogkursus for læger

Et særligt kursus for dig, der ønsker at arbejde som læge i Polen. I løbet af kurset vil du lære de polske ord for de latinske fagudtryk, der skal bruges i samtaler med patienter, og det er desuden et vigtigt sigte med kurset, at du skal tilegne dig større baggrundsviden om kulturelle forhold og normer både privat og på arbejdspladen i Polen.

Sidebar

Kontakt os – vil du booke et kursus eller høre mere?

Du er meget velkommen til at kontakte os såfremt du ønsker yderligere oplysninger om Sprogcenteret, vores kurser eller et uforpligtende tilbud.

Vores instruktører er blandt de bedste i Danmark og har mange års erfaring i at undervise. Alle instruktører hos Sprogcenteret er indfødte, dvs. de underviser  i deres modersmål, men taler også dansk.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv besked

 

Ring til os