SPROGKURSER

KUN FOR VIRKSOMHEDER

sprogkurser italiensk for erhverv

  • Sprogundervisning til medarbejdere
  • Sprogkurser på alle niveauer
  • Både fysiske og online kurser
  • Dygtige og erfarne undervisere

Italiensk kurser til erhverv

Her kan du læse mere om vores italiensk kurser til virksomheder, som vi sørger for at tilrettelægge til dine specifikke behov. Du får derfor et unikt kursus, som er baseret på hvad du har brug for at lære.

Vi starter med at afklare dit sproglige niveau inden kursets opstart. Derved kan vi tilpasse kurset specielt til hvad du har brug for.

Ring og høre mere på telefon 70 20 74 24 eller kontakt os via kontaktformularen her nedenunder.

  • Lær italiensk hurtigt og effektivt
  • Niveautest inden opstart
  • Erhvervskurser sammensat til den enkelte
  • Mere end 30 års erfaring i sprogundervisning til virksomheder

Italiensk basiskursus – Firmakurser

Italiensk basiskursus er for sprogbrugere med intet eller meget begrænset kendskab til det italienske sprog. Undervejs på kurset lærer du de grammatiske hovedregler, at udtale og forstå italienske ord og sætninger og at føre en lettere samtale. En stor del af kurset handler desuden om kulturelle forhold, omgangsformer og høflighed samt takt og tone, således at kursusdeltagerne får en større baggrundsviden for det italienske sprog.

Kursus i mundtlig træning

Her får du styrket dine mundtlige færdigheder igennem arbejde med ordforråd og udtale. Du vil blive mere selvsikker og i stand til at tale med større gennemslagskraft og overbevisning. Du vil få træning i at gennemføre telefonsamtaler, præsentationer, møder, at præsentere et produkt eller en idé m.v. Undervejs i samtaletræningen vil du desuden tilegne dig større baggrundsviden om Italiens kulturelle forhold.

Brush-up kursus

På dette kursus arbejder vi med at forbedre sproglig korrekthed og talefærdighed. Det er det ideelle kursus for dig, der kan forvente at komme i krævende situationer som f.eks. konferencer, messer, forhandlinger og repræsentationer. Du vil lære at føre en samtale, at øve “ice-breaker” udtryk for at indlede samtaler, at give udtryk for synspunkter og at rette fejl som måtte skabe misforståelser og forlegenhed. Derudover vil du få dybere indsigt i kulturelle forskelle.

undervisning i italiensk sprog

Kursus for finansfolk

Dette sprogkursus er for dig der arbejder indenfor bank-, økonomi- og finansbranchen. Du vil opleve at få forbedret din formuleringsevne i forhandlingssituationer, og at du fremstår mere forberedt og professionel. Endelig arbejder vi på at du skal føle dig mere selvsikker, når du deltager i diskussioner af professionelle dokumenter og data.

Præsentationsteknik

Skal man gennemføre præsentationer og foredrag i en international verden er det vigtigt at kunne planlægge disse optimalt. På dette kursus lærer du, hvordan retorik kan bruges til at engagere publikum. Du lærer teknikker og fifs, der kan give netop din præsentation større gennemslagskræft, når den præsenteres på den helt rigtige måde overfor dit internationale publikum.

Kursus i skriftlig italiensk

Har du brug for at formulere dig tydeligt og fejlfrit skriftligt i dit arbejde, så er dette kursus for dig. Formålet med kurset er at sikre at du kender italiensk grammatik og sætningskonstruktion, og ved hvordan du formulerer dig klart og tydeligt skriftligt. Uanset hvilket sprog man skriver på, er det altid vigtigt at være opmærksom på ens målgruppe samt at graden af formalitet og fagsprog afhænger heraf. Kursets sigte er derfor at deltageren skal udvikle et velformuleret og korrekt skriftsprog.

Italiensk sekretærkursus

Arbejdet som sekretær er tempofyldt og præget af udfordringer. På sekretærkurset arbejder vi med skriftlig formulering og revidering af italienske tekster, f.eks. tilbud, rapporter, breve, referater m.v. Ved hjælp af forskellige notatteknikker lærer du at kommunikere sikkert og effektivt samt at uddrage det væsentligste fra samtaler og møder i forhold til opgaven og målgruppen.

Teknisk italiensk

På kurset i teknisk italiensk lærer du fagspecifikke vendinger og udtryk samt får opbygget et ordforråd, der sætter dig i stand til at kommunikere indenfor dit fags specialterminologien. Der arbejdes med at opnå sikkerhed i tekniske udtryk indenfor dit arbejdsfelt som f.eks. laboratoriearbejde, jernbane-industrien, retsvæsenet, industrielt design, shippingbranchen, ejendomsmæglerbranchen og frisørfaget.

Telefonkursus

Det er en kunst i sig selv at sælge eller forhandle over telefonen. På dette kursus lærer du at forstå og føre en lettere samtale på italiensk gennem telefon. Vi øver telefondialoger, og du lærer de korrekte teknikker til at starte, holde i gang og afslutte en telefonsamtale på den mest givende måde.

Serviceitaliensk

Her lærer du de brancherelaterede ord og vendinger der hører til servicefagene. Vi arbejder henimod at du skal føle sproglig selvtillid når du står over for italienske kunder og gæster i forretningen eller på kontoret. Kurset er skabt til dig, der arbejder indenfor detailbranchen, restaurationsbranchen, turisme m.v.

Kursus for læger

Skal du arbejde som læge i Italien kan du på dette kursus få kendskab til de italienske ord for de latinske fagudtryk, der skal bruges i samtaler med patienter. Du vil også tilegne dig større baggrundsviden om kulturelle forhold og normer i Italien – på arbejdspladsen, såvel som privat.

Sidebar

Kontakt os – vil du booke et kursus eller høre mere?

Du er meget velkommen til at kontakte os såfremt du ønsker yderligere oplysninger om Sprogcenteret, vores kurser eller et uforpligtende tilbud.

Vores instruktører er blandt de bedste i Danmark og har mange års erfaring i at undervise. Alle instruktører hos Sprogcenteret er indfødte, dvs. de underviser  i deres modersmål, men taler også dansk.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv besked

 

Ring til os