SPROGKURSER

KUN FOR VIRKSOMHEDER

erhvervs kurser - sprogundervisning

  • Sprogundervisning til medarbejdere
  • Sprogkurser på alle niveauer
  • Både fysiske og online kurser
  • Dygtige og erfarne undervisere

Russisk kurser til virksomheder

Hos Sprogcenteret har vi over 30 års erfaring i sprogundervisning hos erhvervskunder og vores dygtige og erfarne sprogundervisere er blandt landets bedste.

Når du vælger et kursus i russisk hos os, sørger vi for at sammensætte det ud fra hvad du specifikt har brug for at lære. Du får altså et kursus som er unikt for dig.

Ring på telefon 70 20 74 24 og mere om mulighederne eller brug kontaktformularen her til at sende os en direkte besked.

  • Lær russisk hurtigt og effektivt
  • Niveautest inden opstart
  • Erhvervskurser sammensat til den enkelte
  • Mere end 30 års erfaring i sprogundervisning til virksomheder

Basiskursus

Dette russiskkursus er tilrettelagt specielt til dig som har intet eller meget begrænset kendskab til det russiske sprog.

Du vil i løbet af kurset lære at udtale og forstå og russiske ord og sætninger, de vigtigste grammatiske hovedregler samt at føre en lettere samtale. Som en del af sprogkurset arbejder vi også med at sikre dig en større baggrundsviden om kulturelle forhold, høflighed og omgangsformer samt takt og tone.

Brush-up russiskkursus

Dette kursus er for dig, der taler russisk, men som har behov for at forbedre talefærdighed og sproglig korrekthed. Står du over for krævende situationer som f.eks. repræsentationer, forhandlinger, konferencer og messer er dette kursus det rette for dig. Du vil lære at rette fejl som måtte skabe misforståelser og forlegenhed, at øve “ice-breaker” udtryk for at indlede samtaler, at føre en samtale og at give udtryk for dine synspunkter. Endvidere arbejder vi med at sikre, at kursusdeltagerne får indsigt i de kulturelle forskelle.

business russisk sprogkursus
Sidebar

Kontakt os – vil du booke et kursus eller høre mere?

Du er meget velkommen til at kontakte os såfremt du ønsker yderligere oplysninger om Sprogcenteret, vores kurser eller et uforpligtende tilbud.

Vores instruktører er blandt de bedste i Danmark og har mange års erfaring i at undervise. Alle instruktører hos Sprogcenteret er indfødte, dvs. de underviser  i deres modersmål, men taler også dansk.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv besked

 

Ring til os