SPROGKURSER

KUN FOR VIRKSOMHEDER

Undervisning i tysk

  • Sprogundervisning til medarbejdere
  • Sprogkurser på alle niveauer
  • Både fysiske og online kurser
  • Dygtige og erfarne undervisere

Tysk kursus til erhverv

Sprogcenteret er specialiseret i sprogkurser til virksomheder, hvis medarbejdere har behov for at opfriske eller udvikle deres sprogfærdigheder.

Når du vælger et tysk kursus hos Sprogcenteret, ser vi først og fremmest på dine specifikke behov og sammensætter så et individuelt kursus ud fra dette.

Ring til os og lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig på telefon 70 20 74 24. Du er også velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen her.

  • Lær tysk hurtigt og effektivt
  • Niveautest inden opstart
  • Erhvervskurser sammensat til den enkelte
  • Mere end 30 års erfaring i sprogundervisning til virksomheder

Firmakurser – tysk basiskursus

For dig som har intet eller et meget begrænset kendskab til det tyske sprog.

På dette tyskkursus vil du lære de grammatiske hovedregler, at forstå og udtale tyske ord og sætninger samt at føre en samtale. I løbet af kurset vil du desuden komme til at tilegne dig en større baggrundsviden om kulturelle forhold, høflighed, takt og tone samt omgangsformer.

Mundtlig træning

Formålet er at deltageren får styrket de mundtlige færdigheder ved at arbejde med udtale og ordforråd. Bliv mere selvsikker og i stand til at tale med større overbevisning og gennemslagskraft. Lær at præsentere et produkt eller en idé, at gennemføre telefonsamtaler, møder, præsentationer mv. Tilegn dig større baggrundsviden om kulturelle forhold i Tyskland undervejs i samtaletræningen.

Brush-up tysk kursus

På dette kursus arbejder vi med at forbedre den sproglige korrekthed og talefærdigheder. Kurset er tilpasset dig, der står i krævende situationer som f.eks. forhandlinger, repræsentationer, konferencer og messer. Du vil lære at rette de fejl som muligvis kan skabe misforståelser og forlegenhed, at føre en samtale, at øve “ice-breaker” udtryk for at indlede samtaler og at give udtryk for dine synspunkter. Endelig arbejder vi på dette tysk kursus med at skabe indsigt i de kulturelle forskelle.

Kursus for finansfolk

For dig der arbejder indenfor bank-, økonomi- og finansbranchen. Formålet med dette tysk kursus er at forbedre deltagernes formuleringsevne i forhandlingssituationer, samt at sikre at deltagerne fremstår mere professionelle og forberedte. Igennem hele kurset arbejder vi på at du skal kunne føle dig mere selvsikker, når du deltager i diskussioner af professionelle dokumenter og data.

Præsentationsteknik

Har du brug for at planlægge og gennemføre foredrag og præsentationer i en international verden, så er dette kurset for dig. Du vil lære hvordan retorik kan engagere publikum. Vi arbejder derudover med teknikker og fifs, der giver netop din præsentation gennemslagskraft, når den bliver præsenteret på den rigtige måde overfor et internationalt publikum.

Skriftligt kursus

Kurset er tilrettelagt til dig, der har brug for at formulere dig tydeligt og fejlfrit skriftligt i dit arbejde. Kursets formål er, at du får styr på tysk grammatik og sætningskonstruktion, og lærer hvordan du formulerer dig klart og tydeligt på skrift. Når man skriver, er det altid vigtigt at være opmærksom på, hvilken målgruppe man skal ramme og sikre at graden af formalitet og fagsprog afhænger heraf. Vi sigter på dette kursus derfor mod at deltageren udvikler et velformuleret og korrekt tysk skriftsprog.

Sekretærkursus på tysk

For langt de fleste er jobbet som sekretær fyldt med udfordringer og foregår i et højt tempo. På dette tysk kursus vil du lære at arbejde med revidering og skriftlig formulering af tyske tekster, f.eks. tilbud, referater, breve, rapporter mv. Vi gennemgår forskellige notatteknikker som hjælper dig til at kommunikere sikkert og effektivt. Derudover arbejder vi med hvordan man uddrager essensen fra møder og samtaler i forhold til opgaven og målgruppen.

Teknisk tysk kursus

Hvis du har brug for at kommunikere inden for specialterminologien i dit arbejde, så er dette tysk kursus for dig. Her lærer du fagspecifikke udtryk og vendinger samt får opbygget et fagligt ordforråd. Formålet for dette tysk kursus er, at der for deltagerne opnås sikkerhed i tekniske udtryk indenfor deres arbejdsfelt som f.eks. shippingbranchen, jernbane-industrien, laboratoriearbejde, industrielt design, retsvæsenet, frisørfaget og ejendomsmæglerbranchen.

Telefonkursus

At sælge eller forhandle over telefonen på ens eget sprog er en kunst i sig selv. På dette tysk kursus vil du lære at forstå og føre en lettere samtale på tysk gennem telefonen. Vi træner telefondialoger og arbejder med de korrekte teknikker til at starte, holde i gang og afslutte en telefonsamtale på den mest givende måde.

Servicetysk

Dette tysk kursus er målrettet dig, der arbejder indenfor detailbranchen, restaurationsbranchen, turisme, mv. Du vil komme til at lære de brancherelaterede ord og vendinger indenfor servicefag. På kurset træner vi desuden, hvordan du kan opnå sproglig selvtillid over for tyske kunder og gæster i de typiske situationer, hvor du står over for dem i forretningen eller på kontoret.

Kursus for læger

Et tysk kursus skræddersyet til dig, der skal arbejde som læge i Tyskland. Du vil lære de Tyske ord for de latinske fagudtryk, som skal bruges i patientsamtaler. I løbet af kurset vil du også tilegne dig større baggrundsviden om kulturelle forhold og normer på arbejdspladsen og privat i Tyskland.

Sidebar

Kontakt os – vil du booke et kursus eller høre mere?

Du er meget velkommen til at kontakte os såfremt du ønsker yderligere oplysninger om Sprogcenteret, vores kurser eller et uforpligtende tilbud.

Vores instruktører er blandt de bedste i Danmark og har mange års erfaring i at undervise. Alle instruktører hos Sprogcenteret er indfødte, dvs. de underviser  i deres modersmål, men taler også dansk.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv besked

 

Ring til os