Svensk

Kurser på svensk som du får noget ud af

✓ Sprogundervisning til medarbejdere

✓ Sprogkurser på alle niveauer

✓ Både fysiske og online kurser

✓ Dygtige og erfarne undervisere

Svensk kursus til virksomheder

Sprogcenteret tilbyder sprogkurser til erhverv. Vores svensk kursus tilrettelægger vi til den enkelte, ud fra dine specifikke behov. På den måde får du et svensk kursus som du er garanteret at få en masse ud af.

Ring og hør nærmere om vores svensk kursus på telefon 70 20 74 24.

Du kan også sende os en direkte besked ved at udfylde kontaktformularen herunder.

  • Lær svensk hurtigt og effektivt
  • Niveautest inden opstart
  • Erhvervskurser sammensat til den enkelte
  • Mere end 30 års erfaring i sprogundervisning til virksomheder

Svensk kursus

På dette svensk kursus hjælper vi dig med at få opbygget et ordforråd, så du kan kommunikere med svensktalende kunder og forretningsforbindelser. Der er fokus på de grundlæggende forskelle mellem det danske og svenske sprog, som ofte er årsag til misforståelser. Svensk kurset indeholder træning i tal og alfabet, træning i forståelse, udtale, faste udtryk og vendinger på svensk. Desuden sætter dette svensk kursus fokus på kulturforskellene mellem Danmark og Sverige.

Hvorfor vælge Sprogcenteret?

Vores mission er effektiv sprogindlæring gennem kulturel forståelse, og vi sætter en ære i det personlige engagement. Vi følger med tiden, og vi ved hvor vigtigt det er for en virksomhed at have et højt sprogligt niveau, når der skal kommunikeres professionelt med kunder og leverandører.

Vi benytter nogle af landets bedste instruktører, så du er sikret en højtuddannet underviser med bredt branchekendskab og høj faglighed. Dermed for du alle forudsætninger for at lære sproget hurtigt og effektivt. Vores kurser er alle professionelt koordinerede, og det er muligt at få undervisning hos os i Søborg eller ude hos jer i virksomheden.

Referencer

“God og motiverende undervisning. Meget udbytteligt. Dejlig afslappet og humoristisk. Man var i rigtig godt humør og meget energifyldt efter undervisningen. Jeg vil til hver en tid give mine bedste anbefalinger. En skam, at det allerede er overstået. Rigtig god holdstørrelse – 2 pers. 1 kan være for lidt og flere end to for mange.”

ToyotaLogo

“SprogCenteret er dygtige til at matche undervisere med elever og til at tilrettelægge en undervisning, der tager hensyn til en travl hverdag. Vi er yderst tilfredse.”

“Vi har benyttet SprogCenteret til både individuel og gruppeundervisning, og vi har været super tilfredse med samarbejdet. De varmeste anbefalinger herfra!”

“Meget målrettet undervisning med udgangspunkt i vores problemstillinger og konkrete opgaver. Virkelig godt!”

“Sprogcenteret har været rigtig gode til at lytte og forstå vores ønsker for, hvad vores kursister skulle lære. De er meget professionelle og fleksible med tidspunkter.”

Vil du booke et kursus eller høre mere?

Du er meget velkommen til at kontakte os såfremt du ønsker yderligere oplysninger om Sprogcenteret, vores kurser eller et uforpligtende tilbud.

Vores instruktører er blandt de bedste i Danmark og har mange års erfaring i at undervise. Alle instruktører hos Sprogcenteret er indfødte, dvs. de underviser i deres modersmål, men taler også dansk.

Kontakt os