SPROGKURSER

KUN FOR VIRKSOMHEDER

  • Sprogundervisning til medarbejdere
  • Sprogkurser på alle niveauer
  • Både fysiske og online kurser
  • Dygtige og erfarne undervisere

Sprogkursus i dansk for udlændinge i din virksomhed

Hos SprogCenteret i Søborg tilbyder vi sprogkursus i dansk til virksomheder og erhvervslivet, uanset nuværende dansk niveau. Vi tilbyder danskundervisning for udlændinge, der ønsker at forbedre deres professionelle kommunikationsfærdigheder på dansk. Vores danskundervisere er blandt de bedste undervisere i Danmark, og vi har haft succes med at lære dansk til danske virksomheder og deres udenlandske ansatte gennem mere end 30 år. Med et sprogkursus i dansk, er du garanteret et professionelt tilpasset kursus, der hurtigt og effektivt vil lære dansk til dine udenlandske medarbejdere.

Vores undervisere er både professionelle og inspirerende og har alle en solid baggrundsviden om kulturelle forskelle. Underviserne har desuden en sund form for humor, der gør arbejdet med det nye sprog til en underholdende såvel som uddannelsesmæssig oplevelse for vores kursister. Med et sprogkursus i dansk hos SprogCenteret er I garanteret at:

  • Lære dansk hurtigt og effektivt
  • Niveautest inden opstart
  • Erhvervskurser sammensat til den enkelte
  • Mere end 30 års erfaring i sprogundervisning til virksomheder
Hos Sprogcenteret tilbyder vi sprogkursus i et væld af forskellige sprog, udover vores sprogkursus i dansk. Vi kan blandt andet hjælpe dine medarbejdere med at øge deres engelske færdigheder, med et sprogkursus i engelsk.

Intro kursus i dansk

Dette sprogkursus i dansk er til de deltagere, der har et meget begrænset kendskab til dansk, og som skal arbejde i Danmark og bruge det danske sprog. På vores sprogkursus i dansk lærer deltagerne at forstå og udtale danske ord og sætninger, at føre samtaler på dansk samt de basale grammatikregler på dansk.

I arbejdet med danskundervisningen opbygges der desuden et godt kendskab til de kulturelle forhold, omgangsformer samt takt, tone og høflighed. Ønsker deltagerne at fokusere specifikt på skriftligt dansk, og hvordan man formulerer sig tydeligt på dansk skriftsprog, kan dette også arrangeres.

Dansk opfriskningskursus

Hos Sprogcenteret tilbyder vi også et brush up sprogkursus i dansk til deltagere, der blot har behov for at genopfriske sproget. Formålet med dette opfriskningskursus er at forbedre deltagernes talefærdigheder og akkuratesse i det danske sprog. Dette specifikke sprogkursus i dansk er det oplagte valg, når der allerede foreligger et kendskab til det sprog, men hvor der er behov for at kunne repræsentere firmaet, deltage i forhandlinger samt deltage på messer og på konferencer.

Deltagerne vil igennem dette sprogkursus i dansk lære at rette fejl, der kan lede til forlegenhed og misforståelser, at foretage længere og mere komplicerede samtaler, at give udtryk for holdninger samt øve “ice-breakers” til indledning af samtaler. Der arbejdes endvidere med at opnå indsigt i de kulturelle forskelle i Danmark.

Dansk kursus online

På mange arbejdspladser er hverdagen travl, fyldt med møder og rejser. Derfor tilbyder vi vores sprogkursus i dansk online, i form af fjernundervisning via din foretrukne platform. Eksempelvis Teams, Zoom eller Skype. Dermed er du ikke bundet af tid og sted, men kan deltage i undervisningen, når det passer dig – det eneste, det kræver, er en stabil internetforbindelse.

Et online sprogkursus i dansk tilrettelægges ligesom alle fysiske kurser, efter den enkelte kursists niveau, behov og målsætninger. Vi træner nøjagtig de samme ting, blandt andet udtale samt sproglig og kulturel forståelse. Når du tager et sprogkursus i dansk online, opnår du således de samme færdigheder som ved et fysisk kursus, men med masser af fleksibilitet.

Sidebar

Kontakt os – vil du booke et kursus eller høre mere?

Du er meget velkommen til at kontakte os såfremt du ønsker yderligere oplysninger om Sprogcenteret, vores kurser eller et uforpligtende tilbud.

Vores instruktører er blandt de bedste i Danmark og har mange års erfaring i at undervise. Alle instruktører hos Sprogcenteret er indfødte, dvs. de underviser  i deres modersmål, men taler også dansk.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv besked

 

Ring til os