SPROGKURSER

KUN FOR VIRKSOMHEDER

  • Sprogundervisning til medarbejdere
  • Sprogkurser på alle niveauer
  • Både fysiske og online kurser
  • Dygtige og erfarne undervisere

Sprogkursus i engelsk – forretningsorienterede kurser

Ønsker du at forbedre dine sprogfærdigheder og engelskkundskaber, er et sprogkursus i engelsk det oplagte valg. Hos SprogCenteret tilbyder vi blandt andet et basis sprogkursus i engelsk og business engelsk, der retter sig mod internationale virksomheder, samt mundtlig engelsk sprogtræning, der vil øge dine færdigheder og selvsikkerhed i engelsk tale.

Har du spørgsmål eller vil du blot høre mere om mulighederne inden for engelsk undervisning, så ring til os på telefon 70 20 74 24 eller send os en besked via kontaktformularen her.
Når du vælger et sprogkursus hos SprogCenteret, er du sikker på at:

  • Lære engelsk hurtigt og effektivt
  • Niveautest inden opstart
  • Erhvervskurser sammensat til den enkelte
  • Mere end 30 års erfaring i sprogundervisning til virksomheder
Hos Sprogcenteret er vi eksperter i sprogkursus og sprogundervisning, og tilbyder udover vores sprogkursus i engelsk, blandt andet også sprogkursus i dansk, og danskundervisning for udlændinge.

 

Firmakurser – et basis sprogkursus i engelsk

Dette sprogkursus i engelsk er målrettet dig med et meget begrænset eller intet kendskab til engelsk overhovedet. I vores engelskundervisning vil du lære at forstå og udtale engelske ord og sætninger, de grammatiske hovedregler og at føre en samtale på engelsk. På kurset kommer du også til at tilegne dig en større baggrundsviden om omgangsformer, høflighed, takt og tone, samt kulturelle forhold.

Mundtlig engelsktræning

Den mundtlige engelsktræning, er et sprogkursus, hvor vi arbejder med at styrke deltagernes mundtlige færdigheder ved især at fokusere på udtale og ordforråd på engelsk. Du vil opleve at blive mere selvsikker og i stand til at tale med større gennemslagskraft og overbevisning. Vi arbejder også med præsentation af produkter og idéer, at gennemføre telefonsamtaler, præsentationer, møder mv. Undervejs i samtaletræningen vil du desuden tilegne dig større baggrundsviden om kulturelle forhold i England. Dette sprogkursus vil gavne dig fremadrettet, både personligt og professionelt.

Brush-up business engelsk

Formålet med dette brush-up kursus i business engelsk er at forbedre og genopfriske dine talefærdigheder og din sproglige korrekthed. Brush-up business engelskkurset er specielt for dig, der står over for krævende situationer som f.eks. repræsentationer, forhandlinger, konferencer og messer. På dette sprogkursus i engelsk vil du lære at rette fejl som måtte skabe forlegenhed og misforståelser. Du lærer derudover at føre en samtale, at øve “ice-breaker” udtryk for at indlede samtaler og at give udtryk for synspunkter. På vores brush-up sprogkursus arbejder vi derudover med at skabe indsigt i kulturelle forskelle.

business engelsk - engelsk sprogkurser tilbydes til erhverv og vikrsomheder

Business engelsk

Dette business engelskkursus er tilrettelagt til dig, der ønsker at forbedre din formuleringsevne i forhandlingssituationer, mødeafholdelse samt præsentationer, så du sikrer, at du fremstår professionel og velforberedt. I løbet af dette sprogkursus i engelsk, vil vi indøve business udtryk og sørge for at forbedre dine talefærdigheder, så du får et større ordforråd. Økonomiske termer, regnskab og bogholderi udtryk kan inddrages i undervisningen efter aftale. Kursisterne må gerne medbringe eget materiale fra deres daglige arbejde. Et oplagt sprogkursus, der fremmer dine engelskkundskaber på kommercielt niveau.

Lær at skrive professionelle e-mails på engelsk

Dette sprogkursus i engelsk er tilrettelagt til dig, der har brug for at skrive mere effektive og bedre engelske e-mails. I dag afhænger virksomhedens kommunikation i højeste grad af e-mails, og der er en verden til forskel på, om du skriver til en kunde, en kollega eller en ven. På dette sprogkursus vil du lære at forfatte e-mails i en stil, der er relevant for den sammenhæng, e-mailen indgår i. Samtidig lærer du at udtrykke dig mere klart og tydeligt. Vi arbejder minutiøst med forskellige sprogøvelser, udbygning af ordforråd til brug for e-mails, træning i skriveregler, gængse udtryk og vendinger samt grammatik og sætningsdannelse.

Præsentationsteknik

Et sprogkursus omhandlende præsentationsteknik er for dig, der skal kunne planlægge og gennemføre præsentationer og foredrag i en international verden. Vi arbejder med, hvordan retorik kan bruges til at engagere publikum. På kurset lærer du også fifs og teknikker til, hvordan netop din præsentation får gennemslagskraft ved at blive præsenteret på den rigtige måde overfor et internationalt publikum.

Skriftligt engelskkursus

Dette skriftlige sprogkursus i engelsk er henvendt til dig, der skal kunne formulere dig fejlfrit skriftligt og tydeligt i dit arbejde. På kurset sætter vi fokus på, at du får styr på engelsk grammatik og sætningskonstruktion, og du lærer, hvordan du formulerer dig klart og tydeligt på skrift. Når man skriver, er det altid vigtigt at være opmærksom på målgruppen og sørge for, at graden af formalitet og fagsprog afhænger heraf. Dette arbejder vi med på kurset, ligesom vi sigter mod, at deltageren udvikler et velformuleret og korrekt skriftsprog.

Sekretærkursus i engelsk

Arbejdet som sekretær foregår i højt tempo og er fyldt med udfordringer. På dette sprogkursus, der er rettet mod sekretærer og receptionister, vil du lære at arbejde med skriftlig formulering og revidering af engelske tekster. Eksempelvis referater, breve, tilbud, rapporter og lignende. Via forskellige notatteknikker vil du desuden lære at kommunikere effektivt og sikkert, og vi arbejder med at lære hvordan man uddrager det væsentligste fra samtaler og møder i forhold til opgaven og målgruppen.

sprogundervisning i engelsk for erhverv

Teknisk sprogkursus i engelsk

Dette tekniske engelskkursus henvender sig til dig, der har brug for at lære fagspecifikke udtryk og vendinger samt opbygge et ordforråd, som sætter dig i stand til at kommunikere indenfor special terminologien i dit arbejde.

På kurset sigter vi efter at opnå sikkerhed i tekniske udtryk indenfor dit arbejdsfelt – eksempelvis laboratoriearbejde, retsvæsenet, jernbaneindustrien, shippingbranchen, ejendomsmæglerbranchen, industrielt design og frisørfaget. Det er således et sprogkursus, der skaber gode forudsætninger for dit fremtidige arbejdsliv.

Telefonkursus

Det er en kunst i sig selv at sælge eller forhandle over telefonen. På dette sprogkursus lærer du at forstå og føre lettere engelske samtaler via telefonen. Kurset består af træning i dialoger gennem telefonen, og du lærer de korrekte teknikker til at starte, holde gang i og afslutte en telefonsamtale på den mest givende måde.

Serviceengelsk

På kurset i serviceengelsk lærer du ord og vendinger, der er relaterede til servicefagene. Vi arbejder med at styrke din sproglige selvtillid, når du står over for engelske kunder og gæster på kontoret eller i forretningen. Dette sprogkursus er særligt tilrettelagt for dig, der arbejder indenfor turisme, restaurationsbranchen, detailbranchen mv.

Sprogkursus i engelsk for læger

Kurset henvender sig til dig, som skal arbejde som læge i udlandet. Du vil lære de engelske ord for de latinske fagudtryk, til brug i samtaler med patienter. På kurset arbejdes der desuden med at skabe større baggrundsviden om kulturelle forhold samt normer – både på arbejdspladsen og privat i England. Et sprogkursus, der hjælper dig godt på vej mod dit job som praktiserende læge i udlandet.

Engelsk kurser for deltagere fra København og omegn

Vi afholder et væld af engelskundervisning for deltagere fra København og omegn. Kurserne afholdes i vores lokaler på Vandtårnsvej i Søborg. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 74 24, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvilket sprogkursus, du skal vælge.

Sidebar

Kontakt os – vil du booke et kursus eller høre mere?

Du er meget velkommen til at kontakte os såfremt du ønsker yderligere oplysninger om Sprogcenteret, vores kurser eller et uforpligtende tilbud.

Vores instruktører er blandt de bedste i Danmark og har mange års erfaring i at undervise. Alle instruktører hos Sprogcenteret er indfødte, dvs. de underviser  i deres modersmål, men taler også dansk.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv besked

 

Ring til os