Engelsk

Lær engelsk hurtigt og effektivt

✓ Sprogundervisning til medarbejdere

✓ Sprogkurser på alle niveauer

✓ Både fysiske og online kurser

✓ Dygtige og erfarne undervisere

Sprogkursus i engelsk
– forretnings­orienterede kurser

Ønsker du at forbedre dine medarbejderes sprogfærdigheder og engelskkundskaber, er et sprogkursus i engelsk det oplagte valg. Hos SprogCenteret tilbyder vi blandt andet et basis sprogkursus i engelsk og business engelsk, der retter sig mod internationale virksomheder, samt mundtlig engelsk sprogtræning, der vil øge din medarbejders færdigheder og selvsikkerhed i engelsk tale.

Har du spørgsmål eller vil du blot høre mere om mulighederne inden for engelskundervisning, så ring til os på telefon 70 20 74 24 eller send os en besked via kontaktformularen her.

Vi tilbyder sprogkursus i engelsk.
Sprogkursus i engelsk for virksomhedsansatte. Hør mere her.

Et erfarent og kompetent sprogcenter

Når du vælger et sprogkursus hos SprogCenteret, er du sikker på:

  • At lære engelsk hurtigt og effektivt
  • Niveautest inden opstart
  • Erhvervskurser sammensat til den enkelte
  • Mere end 30 års erfaring i sprogundervisning til virksomheder

Hos Sprogcenteret er vi eksperter i sprogkursus og sprogundervisning, og vi tilbyder, udover vores sprogkursus i engelsk, blandt andet også sprogkursus i dansk og danskundervisning for udlændinge.

Referencer

“God og motiverende undervisning. Meget udbytteligt. Dejlig afslappet og humoristisk. Man var i rigtig godt humør og meget energifyldt efter undervisningen. Jeg vil til hver en tid give mine bedste anbefalinger. En skam, at det allerede er overstået. Rigtig god holdstørrelse – 2 pers. 1 kan være for lidt og flere end to for mange.”

ToyotaLogo

“SprogCenteret er dygtige til at matche undervisere med elever og til at tilrettelægge en undervisning, der tager hensyn til en travl hverdag. Vi er yderst tilfredse.”

“Vi har benyttet SprogCenteret til både individuel og gruppeundervisning, og vi har været super tilfredse med samarbejdet. De varmeste anbefalinger herfra!”

“Meget målrettet undervisning med udgangspunkt i vores problemstillinger og konkrete opgaver. Virkelig godt!”

“Sprogcenteret har været rigtig gode til at lytte og forstå vores ønsker for, hvad vores kursister skulle lære. De er meget professionelle og fleksible med tidspunkter.”

Firmakurser – et basis sprogkursus i engelsk

Dette sprogkursus i engelsk er målrettet dine medarbejdere med et meget begrænset eller intet kendskab til engelsk overhovedet. I vores engelskundervisning vil kursisterne lære at forstå og udtale engelske ord og sætninger, de grammatiske hovedregler og at føre en samtale på engelsk. På kurset kommer kursisterne også til at tilegne sig en større baggrundsviden om omgangsformer, høflighed, takt og tone samt kulturelle forhold.

Mundtlig engelsktræning

Den mundtlige engelsktræning er et sprogkursus, hvor vi arbejder med at styrke deltagernes mundtlige færdigheder ved især at fokusere på udtale og ordforråd på engelsk. Du vil opleve, at dine medarbejdere bliver mere selvsikre og i stand til at tale med større gennemslagskraft og overbevisning.

Vi tilbyder sprogkursus i engelsk på forskellige niveauer
Kontakt os og hør mere om vores sprogkursus i engelsk

Fokus på engelsk i arbejdslivet

Vi arbejder også med præsentation af produkter og idéer, at gennemføre telefonsamtaler, præsentationer, møder mv. Undervejs i samtaletræningen vil deltagerne desuden tilegne sig større baggrundsviden om kulturelle forhold i England. Dette sprogkursus vil gavne dine medarbejdere fremadrettet, både personligt og professionelt.

Brush-up business engelsk

Formålet med dette brush-up kursus i business engelsk er at forbedre og genopfriske dine medarbejderes talefærdigheder og den sproglige korrekthed. Brush-up business engelskkurset er især for dem, der står over for krævende situationer som f.eks. repræsentationer, forhandlinger, konferencer og messer.

På dette sprogkursus i engelsk vil kursisterne lære at rette fejl, som måtte skabe forlegenhed og misforståelser. De lærer derudover at føre en samtale, at øve “ice-breaker” udtryk for at indlede samtaler og at give udtryk for synspunkter. På vores brush-up sprogkursus arbejder vi derudover med at skabe indsigt i kulturelle forskelle.

Business engelsk

Dette business engelskkursus er tilrettelagt for dem, der ønsker at forbedre sine formuleringsevner i forhandlingssituationer, mødeafholdelse samt præsentationer, så de sikrer, at de fremstår professionelle og velforberedte.

I løbet af dette sprogkursus i engelsk vil vi indøve business udtryk og sørge for at forbedre kursisternes talefærdigheder, så de får et større ordforråd. Økonomiske termer, regnskab og bogholderiudtryk kan inddrages i undervisningen efter aftale. Kursisterne må gerne medbringe eget materiale fra deres daglige arbejde. Et oplagt sprogkursus, der fremmer dine ansattes engelskkundskaber på kommercielt niveau.

Lær at skrive professionelle e-mails på engelsk

Dette sprogkursus i engelsk er tilrettelagt for dem, der har brug for at skrive mere effektive og sprogligt stærkere e-mails på engelsk. I dag afhænger virksomhedens kommunikation i allerhøjeste grad af e-mails, og der er en verden til forskel på, om dine ansatte skriver til en kunde, en kollega eller en ven.

På dette sprogkursus vil deltagerne lære at forfatte e-mails i en stil, der er relevant for den sammenhæng, e-mailen indgår i. Samtidig lærer de at udtrykke sig mere klart og tydeligt. Vi arbejder minutiøst med forskellige sprogøvelser, udbygning af ordforråd til brug for e-mails, træning i skriveregler, gængse udtryk og vendinger samt grammatik og sætningsdannelse.

Vil du høre mere om vores sprogkursus i engelsk? Så er du velkommen til at kontakte os.
Sprogkursus i engelsk – forretnings­orienterede kurser

Præsentations­teknik

Et sprogkursus omhandlende præsentationsteknik er for dem, der skal kunne planlægge og gennemføre præsentationer og foredrag i en international verden. Vi arbejder med, hvordan retorik kan bruges til at engagere publikum. På kurset lærer deltagerne også fifs og teknikker til, hvordan netop deres præsentation får gennemslagskraft ved at blive præsenteret på den rigtige måde over for et internationalt publikum.

Skriftligt engelskkursus

Dette skriftlige sprogkursus i engelsk er henvendt til dem, der skal kunne formulere sig fejlfrit skriftligt og tydeligt i deres arbejde. På kurset sætter vi fokus på, at dine ansatte får styr på engelsk grammatik og sætningskonstruktion, og de lærer, hvordan de formulerer sig klart og tydeligt på skrift.

Når man skriver, er det altid vigtigt at være opmærksom på målgruppen og sørge for, at graden af formalitet og fagsprog afhænger heraf. Dette arbejder vi med på kurset, ligesom vi sigter mod, at deltageren udvikler et velformuleret og korrekt skriftsprog.

Sekretærkursus i engelsk

Arbejdet som sekretær foregår i højt tempo og er fyldt med udfordringer. På dette sprogkursus, der er rettet mod sekretærer og receptionister, vil de lære at arbejde med skriftlig formulering og revidering af engelske tekster. Eksempelvis referater, breve, tilbud, rapporter og lignende.

Via forskellige notatteknikker vil du desuden lære at kommunikere effektivt og sikkert, og vi arbejder med at lære hvordan man uddrager det væsentligste fra samtaler og møder i forhold til opgaven og målgruppen.

Teknisk sprogkursus i engelsk

Dette tekniske engelskkursus henvender sig til dem, der har brug for at lære fagspecifikke udtryk og vendinger samt opbygge et ordforråd, som sætter dem i stand til at kommunikere inden for specialterminologi i dit arbejde.

På kurset sigter vi efter at opnå sikkerhed i tekniske udtryk inden for jeres arbejdsfelt – eksempelvis laboratoriearbejde, retsvæsenet, jernbaneindustrien, shippingbranchen, ejendomsmæglerbranchen, industrielt design og frisørfaget. Det er således et sprogkursus, der skaber gode forudsætninger for jeres ansattes fremtidige arbejdsliv.

Hos Sprogcenteret tilbyder vi både et basis sprogkursus i engelsk og mere avancerede sprogkurser i engelsk
På vores sprogkursus i engelsk forbedrer du både skriftlige og mundtlige engelskkundskaber

Telefonkursus

Det er en kunst i sig selv at sælge eller forhandle over telefonen. På dette sprogkursus lærer deltagerne at forstå og føre lettere engelske samtaler via telefonen. Kurset består af træning i dialoger gennem telefonen, og kursisterne lærer de korrekte teknikker til at starte, holde gang i og afslutte en telefonsamtale på den mest givende måde.

Serviceengelsk

På kurset i serviceengelsk lærer deltagerne ord og vendinger, der er relaterede til servicefagene. Vi arbejder med at styrke kursisternes sproglige selvtillid, når de står over for engelske kunder og gæster på kontoret eller i forretningen. Dette sprogkursus er særligt tilrettelagt for dem, der arbejder inden for turisme, restaurationsbranchen, detailbranchen mv.

Sprogkursus i engelsk for læger

Kurset henvender sig til dig, som skal arbejde som læge i udlandet. Du vil lære de engelske ord for de latinske fagudtryk, til brug i samtaler med patienter. På kurset arbejdes der desuden med at skabe større baggrundsviden om kulturelle forhold samt normer – både på arbejdspladsen og privat i England. Et sprogkursus, der hjælper dig godt på vej mod dit job som praktiserende læge i udlandet.

Engelskkurser for deltagere fra København og omegn

Vi afholder et væld af engelskundervisning for deltagere fra København og omegn. Kurserne afholdes i vores lokaler på Vandtårnsvej i Søborg. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 74 24, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvilket sprogkursus, dine ansatte skal vælge. Du kan også benytte kontaktformularen her på siden.

Vi tilbyder sprogkursus i engelsk på hele Sjælland.
Ring og hør mere om vores sprogkursus i engelsk

FAQ

Vi tilbyder skræddersyede engelske sprogkurser til virksomheder og deres ansatte. Det er ideelt for medarbejdere, teams og ledere, der ønsker at forbedre deres sprogfærdigheder til professionelt brug.

Vi tilbyder en række kursusformer, herunder intensive kurser, online kurser og skræddersyede forløb, der kan tilpasses specifikke behov og brancher. Disse kan omfatte alt fra generel sprogundervisning til specialiserede kurser i forretningsengelsk eller teknisk engelsk.

Undervisningen kan arrangeres som fysiske møder hos jeres virksomhed, online via platforme som Zoom eller Skype, eller en kombination af begge. Kurserne er interaktive og fokuserer på praktisk anvendelse af sproget i daglige arbejdssituationer.

Ja, alle vores kurser kan tilpasses for at møde jeres virksomheds behov. Dette inkluderer tilpasning af kursusmateriale til specifikke fagområder og arbejdsopgaver såvel som fleksibilitet i planlægning og kursusvarighed.

For at tilmelde din virksomhed til et engelsk sprogkursus hos os, er du velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os via telefon på 70 20 74 24 eller benytte dig af vores kontaktformular her på siden.

Vil du booke et kursus eller høre mere?

Du er meget velkommen til at kontakte os såfremt du ønsker yderligere oplysninger om Sprogcenteret, vores kurser eller et uforpligtende tilbud.

Vores instruktører er blandt de bedste i Danmark og har mange års erfaring i at undervise. Alle instruktører hos Sprogcenteret er indfødte, dvs. de underviser i deres modersmål, men taler også dansk.

Kontakt os