SPROGKURSER

KUN FOR VIRKSOMHEDER

Sprog Kurser for erhverv og virksomheder

  • Sprogundervisning til medarbejdere
  • Sprogkurser på alle niveauer
  • Både fysiske og online kurser
  • Dygtige og erfarne undervisere

Sprogkursus til virksomheder

Et sprogkursus vil sikre, at du står stærkt sprogligt, og vil samtidig åbne op for flere muligheder i din karriere. Skal du i forbindelse med dit arbejde begå dig på et fremmedsprog, kan du undgå misforståelser og nervøsitet til møder, hvis du styrker dit sproglige niveau. Et sprogkursus vil, uagtet sproget, stille dig stærkere, hvis du eksempelvis skal forhandle eller beskrive tekniske detaljer for produkter eller services.

For udlændinge, der arbejder i Danmark, er det også en stor fordel at kunne begå sig ubesværet på dansk. Det gælder både i forhold til arbejdsmæssige situationer og de sociale relationer på arbejdspladsen. Derfor vil et sprogkursus i dansk, eller almindelig danskundervisning for udlændinge, være et oplagt valg, der vil fremme mulighederne på det danske arbejdsmarked.

Der er mange situationer på arbejdspladsen, hvor sprog er et naturligt og vigtigt element. Hos SprogCenteret har vi mange års erfaring med at afholde sprogkursus til virksomheder og erhverv, og vi hjælper med at finde det rette niveau og tilrettelægge et kursusforløb, der matcher dine og virksomhedens behov.

For at afklare det nuværende sproglige niveau og de individuelle mål med undervisningen ved et sprogkursus til erhverv, tilbyder Sprogcenteret en sprogsamtale med en af vores instruktører. Samtalen foregår inden start af hvert kursus, så den kan danne basis for tilrettelæggelse af undervisningsforløbet og dermed sikre, at vores sprogkursus til virksomheder skræddersyes, så de passer nøjagtig til den eller de pågældende medarbejdere, der skal på sprogkursus.

Vores undervisere er nogle af de bedste i Danmark med mange års undervisningserfaring. De besidder et indgående kendskab til erhvervslivet og de kulturelle forhold. Alle vores undervisere er indfødte og taler dansk. Kontakt os allerede i dag, til en samtale om dine ønsker. Vi tilbyder alt lige fra sprogkursus i engelsk, til sprogkursus i tysk, kinesisk, fransk og mange andre sprog.

Fleksibel undervisning tilpasset dine behov

Vi har opstarter af sprogkursus året rundt for både hold- samt eneundervisning, hvor vi skræddersyer din undervisning, så den passer til dine personlige behov og din kalender.
Undervisningen lægger vægt på det erhvervsfaglige og inddrager kursistens daglige arbejdsområder.

Vi kommer gerne ud til jer og afholder vores sprogkursus på jeres arbejdsplads, men undervisningen kan også ske på vores adresse i Søborg eller online.

Undervisningen kan foregå i tidsrummet fra kl. 08.00-17.00.

Hold- og eneundervisning har en varighed på 10-20 uger med undervisning 1-2 gange om ugen – alt efter behov.

Online sprogkursus

Hvis du har en travl hverdag fyldt med møder og rejser, kan det være vanskeligt at afsætte tid til et sprogkursus på faste dage og tidspunkter. Derfor tilbyder vi alle vores kurser som fjernundervisning, der foregår via din foretrukne platform, hvad enten det er Skype, Teams, Zoom eller lignende. Det eneste krav er, at du har en stabil internetforbindelse.

Vores online sprogkursus har det samme stærke faglige indhold som vores fysiske sprogkursus, og vi arbejder bl.a. med både sproglig og kulturel forståelse samt udtaletræning. Vores fjernundervisning skræddersyes programmet, som vi gør ved alle andre kurser, til den enkelte elev – med udgangspunkt i dine behov og målsætninger. Se mere om vores online kurser.

Sprogkurser

Klik på sproget som du ønsker et kursus i.

Sidebar

Kontakt os – vil du booke et kursus eller høre mere?

Du er meget velkommen til at kontakte os såfremt du ønsker yderligere oplysninger om Sprogcenteret, vores kurser eller et uforpligtende tilbud.

Vores instruktører er blandt de bedste i Danmark og har mange års erfaring i at undervise. Alle instruktører hos Sprogcenteret er indfødte, dvs. de underviser  i deres modersmål, men taler også dansk.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv besked

 

Ring til os