Erhvervskursus

Sprogkurser kun for virksomheder

✓ Sprogundervisning til medarbejdere

✓ Sprogkurser på alle niveauer

✓ Både fysiske og online kurser

✓ Dygtige og erfarne undervisere

Sprogkursus til virksomheder

Et sprogkursus vil sikre, at jeres medarbejdere står stærkt sprogligt, og vil samtidig hjælpe dem med at blive integreret i virksomheden. Skal de i forbindelse med arbejdet begå sig på et fremmedsprog, kan de undgå misforståelser og nervøsitet for møder, hvis I som virksomhed investerer i at styrke deres sproglige niveau. Et sprogkursus vil, uagtet sproget, stille dem stærkere, hvis de eksempelvis skal forhandle eller beskrive tekniske detaljer for virksomhedens produkter eller services.

Læs mere om vores sprogkurser her.
Sprogkurser i forskellige sprog

Flere fordele ved at lære dansk

For udlændinge, der arbejder i Danmark, er det også en stor fordel at kunne begå sig ubesværet på dansk. Det gælder både i forhold til arbejdsmæssige situationer og de sociale relationer på arbejdspladsen. Derfor vil et sprogkursus i dansk, eller almindelig danskundervisning for udlændinge, være et oplagt valg, der vil fremme mulighederne på det danske arbejdsmarked.

Der er mange situationer på arbejdspladsen, hvor sprog er et naturligt og vigtigt element. Hos SprogCenteret har vi mange års erfaring med at afholde sprogkurser til virksomheder og erhverv, og vi hjælper med at finde det rette niveau og tilrettelægge et kursusforløb, der matcher dine og virksomhedens behov.

Kurset bliver tilpasset jeres virksomhed

For at afklare det nuværende sproglige niveau og de individuelle mål med undervisningen ved et sprogkursus til erhverv, tilbyder Sprogcenteret en sprogsamtale med en af vores instruktører. Samtalen foregår inden start af hvert kursus, så den kan danne basis for tilrettelæggelse af undervisningsforløbet og dermed sikre, at vores sprogkursus til virksomheder skræddersyes, så de passer nøjagtig til den eller de pågældende medarbejdere, der skal på sprogkursus.

Referencer

“God og motiverende undervisning. Meget udbytteligt. Dejlig afslappet og humoristisk. Man var i rigtig godt humør og meget energifyldt efter undervisningen. Jeg vil til hver en tid give mine bedste anbefalinger. En skam, at det allerede er overstået. Rigtig god holdstørrelse – 2 pers. 1 kan være for lidt og flere end to for mange.”

ToyotaLogo

“SprogCenteret er dygtige til at matche undervisere med elever og til at tilrettelægge en undervisning, der tager hensyn til en travl hverdag. Vi er yderst tilfredse.”

“Vi har benyttet SprogCenteret til både individuel og gruppeundervisning, og vi har været super tilfredse med samarbejdet. De varmeste anbefalinger herfra!”

“Meget målrettet undervisning med udgangspunkt i vores problemstillinger og konkrete opgaver. Virkelig godt!”

“Sprogcenteret har været rigtig gode til at lytte og forstå vores ønsker for, hvad vores kursister skulle lære. De er meget professionelle og fleksible med tidspunkter.”

Erfarne og dygtige undervisere

Vores undervisere er nogle af de bedste i Danmark med mange års undervisningserfaring. De besidder et indgående kendskab til erhvervslivet og de kulturelle forhold. Alle vores undervisere er indfødte og taler dansk. Kontakt os allerede i dag til en samtale om dine ønsker. Vi tilbyder alt lige fra sprogkursus i engelsk, til sprogkursus i tysk, kinesisk, fransk og mange andre sprog.

Fleksibel undervisning tilpasset dine behov

Vi har opstart af sprogkurser året rundt for både hold- samt eneundervisning, hvor vi skræddersyer undervisningen til jeres medarbejder, så den passer til vedkommendes personlige behov og kalender.
Undervisningen lægger vægt på det erhvervsfaglige og inddrager kursistens daglige arbejdsområder.

Vi kommer gerne ud til jer og afholder vores sprogkursus på jeres arbejdsplads på Sjælland, men undervisningen kan også ske på vores adresse i Søborg eller online.

Undervisningen kan foregå i tidsrummet fra kl. 08.00-17.00.

Hold- og eneundervisning har en varighed på 10-20 uger med undervisning 1-2 gange om ugen – alt efter behov.

Kontakt os og hør mere om vores sprogkurser med kvalificerede undervisere.
Sprogkurser ud fra dine behov

Online sprogkursus

Hvis du har en travl hverdag fyldt med møder og rejser, kan det være vanskeligt at afsætte tid til et sprogkursus på faste dage og tidspunkter. Derfor tilbyder vi alle vores kurser som fjernundervisning, der foregår via din foretrukne platform, hvad enten det er Skype, Teams, Zoom eller lignende. Det eneste krav er, at du har en stabil internetforbindelse.

Vores online sprogkursus har det samme stærke faglige indhold som vores fysiske sprogkursus, og vi arbejder bl.a. med både sproglig og kulturel forståelse samt udtaletræning. Ved vores fjernundervisning skræddersyes programmet, som vi gør ved alle andre kurser, til den enkelte elev – med udgangspunkt i dine behov og målsætninger.

Se mere om vores online kurser.

Sprogkurser

Klik på sproget som du ønsker at læse mere om.

FAQ

Hos Sprogcenteret tilbyder vi en bred vifte af sprogkurser, herunder dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk og mange flere.

Ja, vi tilbyder sprogkursus til virksomheder, som ønsker at investere i sine medarbejderes sproglige evner. Det kan enten være for at integrere dem i virksomheden eller for at styrke deres professionelle kompetencer i arbejdsregi.

Ja, det gør vi. Vi tilbyder høj fleksibilitet, og vi kan derfor både tilbyde undervisning på jeres matrikel i København, vores matrikel i Søborg eller sågar online. Vi tilbyder fleksibilitet, så det kan tilpasses jeres medarbejderes daglige skema.

Ja, hos Sprogcenteret er der mulighed for at deltage i sprogkurser online. Det kan gøres gennem jeres virksomheds foretrukne platform, eksempelvis Skype, Google Meet eller noget tredje. Undervisningen foregår på samme måde, som hvis den foregik fysisk. Det eneste, det kræver, er en stabil internetforbindelse.

Sprogkurser på hele Sjælland eller online

Vil du booke et kursus eller høre mere?

Du er meget velkommen til at kontakte os såfremt du ønsker yderligere oplysninger om Sprogcenteret, vores kurser eller et uforpligtende tilbud.

Vores instruktører er blandt de bedste i Danmark og har mange års erfaring i at undervise. Alle instruktører hos Sprogcenteret er indfødte, dvs. de underviser i deres modersmål, men taler også dansk.

Kontakt os