Spansk

Vi tilbyder undervisning i spansk af landets bedste sprogundervisere

✓ Sprogundervisning til medarbejdere

✓ Sprogkurser på alle niveauer

✓ Både fysiske og online kurser

✓ Dygtige og erfarne undervisere

Spansk kurser til virksomheder

Vi tilbyder undervisning i spansk af landets bedste sprogundervisere og er specialiseret i sprogkurser til erhverv. Inden kursets opstart sørger vi for at tilrettelægge undervisningen, så den enkelte får absolut mest muligt ud af kurset. Kurset er tilrettelagt til dine specifikke behov, så vi sikrer at du får mest muligt ud af kurset.

Vil du høre mere om hvordan vores spansk kursus forløber, så send os en besked via kontaktformularen her.
Du kan også ringe til os på telefon 70 20 74 24.

  • Lær spansk hurtigt og effektivt
  • Niveautest inden opstart
  • Erhvervskurser sammensat til den enkelte
  • Mere end 30 års erfaring i sprogundervisning til virksomheder

Firmakurser – basiskursus i spansk

For dig som har intet eller et meget begrænset kendskab til det spanske sprog.

På kurset lærer du at forstå og udtale spanske ord og sætninger, de grammatiske hovedregler samt at føre en samtale. Du vil udover det sproglige indhold komme til at tilegne dig en generel baggrundsviden om kulturelle forhold, omgangsformer og høflighed, takt og tone.

Mundtlig spansktræning

Formålet med kurset i mundtlig spansktræning er at styrke deltagerens mundtlige færdigheder ved at arbejde med både ordforråd og udtale. Undervejs i forløbet vil du opleve at blive mere selvsikker og i stand til at tale med større gennemslagskraft og overbevisning. Du vil også lære at præsentere et produkt eller en idé, at gennemføre møder, præsentationer, telefonsamtaler mv. Undervejs i samtaletræningen arbejder vi også på at tilegne os større baggrundsviden om kulturelle forhold i Spanien.

Referencer

“God og motiverende undervisning. Meget udbytteligt. Dejlig afslappet og humoristisk. Man var i rigtig godt humør og meget energifyldt efter undervisningen. Jeg vil til hver en tid give mine bedste anbefalinger. En skam, at det allerede er overstået. Rigtig god holdstørrelse – 2 pers. 1 kan være for lidt og flere end to for mange.”

ToyotaLogo

“SprogCenteret er dygtige til at matche undervisere med elever og til at tilrettelægge en undervisning, der tager hensyn til en travl hverdag. Vi er yderst tilfredse.”

“Vi har benyttet SprogCenteret til både individuel og gruppeundervisning, og vi har været super tilfredse med samarbejdet. De varmeste anbefalinger herfra!”

“Meget målrettet undervisning med udgangspunkt i vores problemstillinger og konkrete opgaver. Virkelig godt!”

“Sprogcenteret har været rigtig gode til at lytte og forstå vores ønsker for, hvad vores kursister skulle lære. De er meget professionelle og fleksible med tidspunkter.”

Brush-up spanskkursus

Formålet med dette kursus er at forbedre talefærdighed og sproglig korrekthed. Det er det ideelle kursus for dig der som skal håndtere krævende situationer som f.eks. forhandlinger, repræsentationer, konferencer og messer. I løbet af kurset lærer du at rette fejl som kan skabe forlegenhed og misforståelser, at øve “ice-breaker” udtryk for at indlede samtaler, at føre en samtale og at give udtryk for synspunkter. Du vil desuden få indsigt i de kulturelle forskelle der kan være på spil i ovenstående situationer.

Kursus for finansfolk

For dig der arbejder indenfor finans-, bank- og økonomibranchen. Formålet med dette kursus er at forbedre din formuleringsevne i forhandlingssituationer, således at du fremstår mere professionel og forberedt. Det er kursets sigte, at du skal føle dig mere selvsikker ved deltagelse i diskussioner af professionelle dokumenter og data.

Præsentationsteknik

Dette er kurset for dig som skal kunne planlægge og gennemføre præsentationer og foredrag på spansk i en International verden. Du vil lærer hvordan retorik kan bruges til at engagere og fastholde dit publikum. Lær desuden fifs og teknikker til hvordan dit foredrag bliver præsenteret på den rigtige måde overfor et internationalt publikum, sådan at netop din præsentation får gennemslagskraft.

Skriftligt spanskkursus

Har du brug for at formulere dig tydeligt og fejlfrit skriftligt i dit arbejde, er dette kurset for dig. Kursets formål er, at du får styr på spansk sætningskonstruktion og grammatik, og at du bliver i stand til at formulere dig tydeligt og klart på skrift. Når man skriver, er det altid vigtigt at være opmærksom målgruppen og sikre at tekstens grad af formalitet og fagsprog er tilpasset denne. På kurset sigter vi derfor mod at du skal udvikle et korrekt og velformuleret skriftsprog.

Spansk sekretærkursus

At arbejde som sekretær er et job fyldt med udfordringer og højt tempo. På dette sekretærkursus lærer du at arbejde med skriftlig revidering og formulering af spanske tekster, f.eks. referater, breve, rapporter, tilbud mv. Igennem forskellige notatteknikker bliver du trænet i at kommunikere sikkert og effektivt, og vi arbejder med hvordan du kan uddrage det væsentligste fra samtaler og møder i forhold til opgaven og målgruppen.

Teknisk spanskkursus

Dette kursus er målrettet sprogbrugere, som har brug for at lære fagspecifikke vendinger og udtryk. På kurset opbygger vi tillige et ordforråd, som sætter dig i stand til at kommunikere indenfor specialterminologien i dit arbejde.

Igennem hele kursusforløbet arbejder vi os sikkert henimod det endelige formål, nemlig at der opnås en stor sikkerhed i tekniske udtryk indenfor deltagerens arbejdsfelt. Kurset kan tilrettelægges inden for en række felter, som f.eks. retsvæsnet, jernbane-industrien, shippingbranchen, laboratoriearbejde, ejendomsmæglerbranchen, industrielt design og frisørfaget.

Telefonkursus

At forhandle eller sælge over telefonen på sit eget sprog er en kunst i sig selv. På dette kursus lærer du at forstå og føre en lettere samtale på spansk via telefonen. På kurset indgår blandt andet: træning i telefondialoger samt de korrekte teknikker der kræves for at starte, holde i gang og afslutte en telefonsamtale på den mest givende måde.

Servicespansk

Dette kursus er tilrettelagt for dig som arbejder indenfor restaurationsbranchen, turisme, detailbranchen m.v. Vi arbejder med brancherelaterede ord og vendinger i servicefagene. Kursets formål er at du skal opnå sproglig selvtillid over for spanske kunder og gæster, når du står over for dem på kontoret eller i forretningen.

Spanskkursus for læger

Dette kursus er særligt tilrettelagt for dig, der skal arbejde som læge i Spanien. Du lærer de spanske ord for de latinske fagudtryk, således at du kan føre samtaler med patienter. På kurset arbejdes der endvidere med viden om de kulturelle forhold og normer i Spanien, både på arbejdspladen såvel som privat.

Vil du booke et kursus eller høre mere?

Du er meget velkommen til at kontakte os såfremt du ønsker yderligere oplysninger om Sprogcenteret, vores kurser eller et uforpligtende tilbud.

Vores instruktører er blandt de bedste i Danmark og har mange års erfaring i at undervise. Alle instruktører hos Sprogcenteret er indfødte, dvs. de underviser i deres modersmål, men taler også dansk.

Kontakt os