Service

Vi tilrettelægger kurser efter dine behov

✓ Sprogundervisning til medarbejdere

✓ Sprogkurser på alle niveauer

✓ Både fysiske og online kurser

✓ Dygtige og erfarne undervisere

Service

Hos Sprogcenteret er du omdrejningspunktet og vi tilrettelægger derfor kurset efter dine behov.

Vi ønsker, at du får det optimale ud af kurset, og derfor tilbyder vi en samtale med en af vores instruktører inden kursusstart. Her fastlægges dit sproglige niveau, ligesom dine ønsker og mål for undervisningen bliver klarlagt. Med dette udgangspunkt tilrettelægger instruktøren et individuelt kursusforløb til dig.

Hvis denne form for personlige undervisning lyder som noget for dig, så ring til os på telefon 70 20 74 24 eller send os en besked via kontaktformularen her.

Sprogligt niveau

For at tilrettelægge undervisningen bedst muligt for dig, er det nødvendigt at vide hvad dit nuværende sproglige niveau er. Du kan klikke på linket herunder for at læse mere om de enkelte niveaubeskrivelser.

Klik her for at læse mere om sprogniveauerne

Evaluering

Hos Sprogcenteret sætter vi en ære i, at hver enkelt deltager får det optimale udbytte ud af kurset. Undervejs evaluerer vi derfor løbende og lytter til behov og ønsker. For at gøre kurset ekstra relevant inddrager vi gerne materiale fra kursistens daglige arbejde.

Har du specielle ønsker til feedback og evaluering af kursisten/kursisterne, efterkommer Sprogcenteret gerne dette.

Klik her for at evaluere kurset:

Referencer

“God og motiverende undervisning. Meget udbytteligt. Dejlig afslappet og humoristisk. Man var i rigtig godt humør og meget energifyldt efter undervisningen. Jeg vil til hver en tid give mine bedste anbefalinger. En skam, at det allerede er overstået. Rigtig god holdstørrelse – 2 pers. 1 kan være for lidt og flere end to for mange.”

ToyotaLogo

“SprogCenteret er dygtige til at matche undervisere med elever og til at tilrettelægge en undervisning, der tager hensyn til en travl hverdag. Vi er yderst tilfredse.”

“Vi har benyttet SprogCenteret til både individuel og gruppeundervisning, og vi har været super tilfredse med samarbejdet. De varmeste anbefalinger herfra!”

“Meget målrettet undervisning med udgangspunkt i vores problemstillinger og konkrete opgaver. Virkelig godt!”

“Sprogcenteret har været rigtig gode til at lytte og forstå vores ønsker for, hvad vores kursister skulle lære. De er meget professionelle og fleksible med tidspunkter.”

Vil du booke et kursus eller høre mere?

Du er meget velkommen til at kontakte os såfremt du ønsker yderligere oplysninger om Sprogcenteret, vores kurser eller et uforpligtende tilbud.

Vores instruktører er blandt de bedste i Danmark og har mange års erfaring i at undervise. Alle instruktører hos Sprogcenteret er indfødte, dvs. de underviser i deres modersmål, men taler også dansk.

Kontakt os