SPROGKURSER

KUN FOR VIRKSOMHEDER

  • Sprogundervisning til medarbejdere
  • Sprogkurser på alle niveauer
  • Både fysiske og online kurser
  • Dygtige og erfarne undervisere

Service

Hos Sprogcenteret er du omdrejningspunktet og vi tilrettelægger derfor kurset efter dine behov.

Vi ønsker, at du får det optimale ud af kurset, og derfor tilbyder vi en gratis samtale med en af vores instruktører inden kursusstart. Her fastlægges dit sproglige niveau, ligesom dine ønsker og mål for undervisningen bliver klarlagt. Med dette udgangspunkt tilrettelægger instruktøren et individuelt kursusforløb til dig.

Hvis denne form for personlige undervisning lyder som noget for dig, så ring til os på telefon 70 20 74 24  eller send os en besked via kontaktformularen her.

Sprogligt niveau

For at tilrettelægge undervisningen bedst muligt for dig, er det nødvendigt at vide hvad dit nuværende sproglige niveau er. Du kan klikke på linket herunder for at læse mere om de enkelte niveaubeskrivelser.

Klik her for at læse mere om sprogniveauerne

Evaluering

Hos Sprogcenteret sætter vi en ære i, at hver enkelt deltager får det optimale udbytte ud af kurset. Undervejs evaluerer vi derfor løbende og lytter til behov og ønsker. For at gøre kurset ekstra relevant inddrager vi gerne materiale fra kursistens daglige arbejde.

Har du specielle ønsker til feedback og evaluering af kursisten/kursisterne, efterkommer Sprogcenteret gerne dette.

Klik her for at evaluere kurset:

Midtvejsevaluering

Slutevaluering

Sidebar

Kontakt os – vil du booke et kursus eller høre mere?

Du er meget velkommen til at kontakte os såfremt du ønsker yderligere oplysninger om Sprogcenteret, vores kurser eller et uforpligtende tilbud.

Vores instruktører er blandt de bedste i Danmark og har mange års erfaring i at undervise. Alle instruktører hos Sprogcenteret er indfødte, dvs. de underviser  i deres modersmål, men taler også dansk.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv besked

 

Ring til os