Kinesisk

Vi hjælper dine medarbejdere med at udvikle deres kinesiske færdigheder

✓ Sprogundervisning til medarbejdere

✓ Sprogkurser på alle niveauer

✓ Både fysiske og online kurser

✓ Dygtige og erfarne undervisere

Kinesisk kurser til erhverv

Når du vælger et kursus i kinesisk hos Sprogcenteret, får du et unikt og personligt tilrettelagt kursus, som er udformet ud fra hvad du har brug for at lære. Vi er specialiseret i sprogkurser til virksomheder, der har brug for at udvikle medarbejdernes sprogkompetencer.

Lær kinesisk med vores kinesiske kursus, som er målrettet til professionel brug. Ud over at lære selve sproget kan vi også tilbyde læring i forhandlinger, repræsentationer m.m.

Ring og hør mere om vores kinesiske kursus på telefon 70 20 74 24 eller send os en besked ved at udfylde kontaktformularen herunder.

  • Lær kinesisk hurtigt og effektivt
  • Niveautest inden opstart
  • Erhvervskurser sammensat til den enkelte
  • Mere end 30 års erfaring i sprogundervisning til virksomheder

Begynderkursus i kinesisk

Du vil lære at tale mandarin, det officielle kinesiske sprog, med fokus på praktisk brug i hverdagen. Vi øver primært samtale og omgangsformer i undervisningen, hvor du vil lære at præsentere dig selv, tælle, spørge om alder, fortælle om din dagligdag og føre små samtaler. Du får også indsigt i kinesisk kultur, herunder navne, højtider og høflighedsformer.

Brush-up kinesisk kursus

Formålet med dette kinesisk kursus er at forbedre talefærdighed og sproglig korrekthed.

Kurset henvender sig til dig, der allerede har opbygget noget kendskab til kinesisk, men som har et ønske om at stå stærkere sprogligt i forhandlinger, repræsentationer, konferencer og messer. På kurset vil du lære at føre en udvidet samtale samt at rette fejl som måtte skabe misforståelser. Dertil øver vi “ice-breaker” udtryk for at indlede samtaler. Du vil desuden tilegne dig en større baggrundsviden om kulturelle forhold, omgangsformer og høflighed, takt og tone i Kina. På dette kinesisk kursus får du endvidere let anvendelige og konkrete og fifs til, hvordan du begår dig blandt kinesere, du vil f.eks. lære, hvordan du udveksler visitkort med en kineser, og hvorfor kineserne ofte siger “ja”, når de mener “nej”.

Referencer

“God og motiverende undervisning. Meget udbytteligt. Dejlig afslappet og humoristisk. Man var i rigtig godt humør og meget energifyldt efter undervisningen. Jeg vil til hver en tid give mine bedste anbefalinger. En skam, at det allerede er overstået. Rigtig god holdstørrelse – 2 pers. 1 kan være for lidt og flere end to for mange.”

ToyotaLogo

“SprogCenteret er dygtige til at matche undervisere med elever og til at tilrettelægge en undervisning, der tager hensyn til en travl hverdag. Vi er yderst tilfredse.”

“Vi har benyttet SprogCenteret til både individuel og gruppeundervisning, og vi har været super tilfredse med samarbejdet. De varmeste anbefalinger herfra!”

“Meget målrettet undervisning med udgangspunkt i vores problemstillinger og konkrete opgaver. Virkelig godt!”

“Sprogcenteret har været rigtig gode til at lytte og forstå vores ønsker for, hvad vores kursister skulle lære. De er meget professionelle og fleksible med tidspunkter.”

Vil du booke et kursus eller høre mere?

Du er meget velkommen til at kontakte os såfremt du ønsker yderligere oplysninger om Sprogcenteret, vores kurser eller et uforpligtende tilbud.

Vores instruktører er blandt de bedste i Danmark og har mange års erfaring i at undervise. Alle instruktører hos Sprogcenteret er indfødte, dvs. de underviser i deres modersmål, men taler også dansk.

Kontakt os