Danskundervisning

Vi forbedrer dine udenlandske medarbejderes danskkundskaber

✓ Sprogundervisning til medarbejdere

✓ Sprogkurser på alle niveauer

✓ Både fysiske og online kurser

✓ Dygtige og erfarne undervisere

Vi er eksperter i dansk­undervisning for udlændinge

Hos SprogCenteret er vi eksperter i danskundervisning for udlændinge. Vi har gennem mere end 30 år specialiseret os i sprogundervisning til virksomheder. Vores undervisere hjælper årligt et utal af virksomheder med at forbedre deres udenlandske medarbejderes danskkundskaber. Vi er et team bestående af yderst kompetente og erfarne undervisere, der alle sætter en ære i danskundervisning. Vi har opnået unik og dybdegående forståelse for de udfordringer, der kan opstå under indlæring af et nyt sprog og ved, hvordan danskundervisning for udlændinge tackles og håndteres mest effektivt.

Hos SprogCenteret er du altid garanteret undervisere og instruktører, som er blandt landets bedste formidlere, der alle brænder for at gøre en forskel og hjælpe jer godt på vej mod et habilt dansk niveau i jeres organisation. Hos SprogCenteret lærer du hurtigt og effektivt, gennem moderne undervisning i dansk for udlændinge, der er præget af effektive metoder og teknikker.

Udover sprogkursus i dansk, er vi også specialister i en række andre sprog, og hjælper ligeledes adskillige virksomheder med at øge deres medarbejderes engelskkompetencer gennem et tilrettelagt sprogkursus i engelsk.

Ønsker du at høre mere om vores danskundervisning? Kontakt os her.
Vi tilbyder danskundervisning til ansatte i virksomheder

Undervisning i dansk for udlændinge

Vi tilbyder undervisning i dansk for udlændinge på alle niveauer, skræddersyet til dine medarbejdere. Vi ved, at hver enkelt person er unik. Af den grund foretager vi altid en screening, der har til formål at klarlægge, hvilket niveau de befinder sig på, så vi kan tilrettelægge og personalisere vores danskundervisning.

Gennem personlig service får hver virksomhed deres helt egen kontaktperson, der sikrer personlig og tæt opfølgning. Vi tilbyder ligeledes undervisning i dansk for udlændinge fysisk, enten i vores lokaler i Søborg, eller på jeres arbejdsplads. Vi kan også skræddersy et online forløb, så dine medarbejdere har mulighed for at modtage danskundervisning, uanset hvor I befinder jer.

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Hos SprogCenteret elsker vi at lære fra os, og garanterer et sprogkursus i dansk for udlændinge i høj kvalitet. Vi tager gerne en uforpligtende samtale om dine behov, og tilrettelægger en individuel og skræddersyet plan. Kontakt os allerede i dag og hør mere om mulighederne inden for undervisning i dansk for udlændinge. Du kan kontakte os ved at ringe til os på telefon 70 20 74 24.

Referencer

“God og motiverende undervisning. Meget udbytteligt. Dejlig afslappet og humoristisk. Man var i rigtig godt humør og meget energifyldt efter undervisningen. Jeg vil til hver en tid give mine bedste anbefalinger. En skam, at det allerede er overstået. Rigtig god holdstørrelse – 2 pers. 1 kan være for lidt og flere end to for mange.”

ToyotaLogo

“SprogCenteret er dygtige til at matche undervisere med elever og til at tilrettelægge en undervisning, der tager hensyn til en travl hverdag. Vi er yderst tilfredse.”

“Vi har benyttet SprogCenteret til både individuel og gruppeundervisning, og vi har været super tilfredse med samarbejdet. De varmeste anbefalinger herfra!”

“Meget målrettet undervisning med udgangspunkt i vores problemstillinger og konkrete opgaver. Virkelig godt!”

“Sprogcenteret har været rigtig gode til at lytte og forstå vores ønsker for, hvad vores kursister skulle lære. De er meget professionelle og fleksible med tidspunkter.”

Vil du booke et kursus eller høre mere?

Du er meget velkommen til at kontakte os såfremt du ønsker yderligere oplysninger om Sprogcenteret, vores kurser eller et uforpligtende tilbud.

Vores instruktører er blandt de bedste i Danmark og har mange års erfaring i at undervise. Alle instruktører hos Sprogcenteret er indfødte, dvs. de underviser i deres modersmål, men taler også dansk.

Kontakt os