SPROGKURSER

KUN FOR VIRKSOMHEDER

  • Sprogundervisning til medarbejdere
  • Sprogkurser på alle niveauer
  • Både fysiske og online kurser
  • Dygtige og erfarne undervisere

Vi er eksperter i danskundervisning for udlændinge

Hos SprogCenteret er vi eksperter i danskundervisning for udlændinge. Vi har gennem mere end 30 år specialiseret os i sprogundervisning til virksomheder, og hjælper årligt et utal af virksomheder med at forbedre deres udenlandske medarbejderes danskkundskaber. Vi er et team bestående af yderst kompetente og erfarne undervisere, der alle sætter en ære i danskundervisning. Vi har opnået unik og dybdegående forståelse for de udfordringer, der kan opstå under indlæring af et nyt sprog og ved, hvordan danskundervisning for udlændinge tackles og håndteres mest effektivt.

Hos SprogCenteret er du altid garanteret undervisere og instruktører, som er blandt landets bedste formidlere, der alle brænder for at gøre en forskel og hjælpe jer godt på vej mod et habilt dansk niveau i jeres organisation. Hos SprogCenteret lærer du hurtigt og effektivt, gennem moderne danskundervisning, der er præget af effektive metoder og teknikker.

Udover sprogkursus i dansk, er vi også specialister i en række andre sprog, og hjælper ligeledes adskillige virksomheder med at øge deres medarbejderes engelskkompetencer gennem et tilrettelagt sprogkursus i engelsk.

Danskundervisning skræddersyet til dine medarbejdere

Vi tilbyder danskundervisning på alle niveauer, skræddersyet til dine medarbejdere. Vi ved, at hver enkelt person er unik. Af den grund foretager vi altid en screening, der har til formål at klarlægge, hvilket niveau de befinder sig på, så vi kan tilrettelægge og personalisere vores danskundervisning.

Gennem personlig service får hver virksomhed deres helt egen kontaktperson, der sikrer personlig og tæt opfølgning. Vi tilbyder ligeledes danskundervisning fysisk, enten i vores lokaler i Søborg, eller på jeres arbejdsplads. Vi kan også skræddersy et online forløb, så dine medarbejdere har mulighed for at modtage danskundervisning, uanset hvor I befinder jer.

Kontakt os allerede for en uforpligtende samtale

Hos SprogCenteret elsker vi at lære fra os, og garanterer et sprogkursus i høj kvalitet. Vi tager gerne en uforpligtende samtale om dine behov, og tilrettelægger en individuel og skræddersyet plan. Kontakt os allerede i dag og hør mere om mulighederne. Du kan kontakte os ved at ringe til os på telefon 70 20 74 24.

Sidebar

Kontakt os – vil du booke et kursus eller høre mere?

Du er meget velkommen til at kontakte os såfremt du ønsker yderligere oplysninger om Sprogcenteret, vores kurser eller et uforpligtende tilbud.

Vores instruktører er blandt de bedste i Danmark og har mange års erfaring i at undervise. Alle instruktører hos Sprogcenteret er indfødte, dvs. de underviser  i deres modersmål, men taler også dansk.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv besked

 

Ring til os